GÆSTERNES KOMMENTARER

divider1

Vores Lille Orkester

LIVE MUSIKKEN TIL JERES NÆSTE FEST

divider1

divider1

LÆS HER HVAD GÆSTERNE SKRIVER OM OS

divider1

Lørdag den 03.07.2021 – 50 års fødselsdag
Helt fantastisk underholdning, de kommer og laver fest så det batter 🎸🎤🇩🇰👍 Har lige fejret min 50 år’s fødselsdag, den glemmer hverken jeg eller mine gæster, de er vildt gode. Dette var på dagen hvor vi også vandt over Wales, så fyrer de lige “Reseppten“ af 🇩🇰⚽️⚽️🇩🇰, folk var ellevilde. Så stor tak til jer alle 3 Linda,Per og Søren. Kan kun sige, at skal i holde fest, så skal i berige jeres fest med VORES LILLE ORKESTER 😀😀👍🇩🇰 Vh den glade 50år’et Bent.

divider1

Lørdag den 15.08.2020 – Mosede Havn Havnefest
Tak for en hyggelig eftermiddag.
Bent Seneka Jensen

divider1

Lørdag den 15.08.2020 – Mosede Havn Havnefest
Det var i skøn eftermiddag i satte rammerne for.
John Halqvist

divider1

Lørdag den 01.02.2020 – 50 års fødselsdag
Hold kæft en god fest.
Man kommer altid i godt humør når man hører jeres musik,
og så syntes jeg i er nogle dejlige mennesker at være i selskab med.
Det var en fed aften med jer.
Sikke en fest.
Dorthe og Mads.

divider1

Tirsdag den 30.05.2017 – Majstangsfest
Super gode, helt perfekte til vores majstangsfest. Meget imødekommende mennesker.
Pernille Ellegaard.

divider1

Lørdag den 04.03.2017 – Dilettant fest
Var meget imødekommende, gode til at mærke efter hvilken musiksmag som faldt selvskabets smag. Der var god gang i den hele tiden, passende pausemusik. Et orkester vi gerne ville have besøg af en anden gang.
Jens A. Hansen.

divider1

Lørdag den 15.10 2016 – Klubfest
Skabte en super stemning og var meget fleksible. Kan klart anbefales.
Lars Aarup
Ishøj Motion Cykel Club

divider1

Lørdag den 03.09 2016 – Bryllup
Vores lille orkester sørgede for en uforglemmelig aften på vores bryllupsdag. Undervejs i forløbet af bestillingen var der fra orkesteret så stor tolerance og villighed, at vi ligefrem selv måtte få lov til at vælge “vores”, som de i løbet af sommeren gik i lydstudie for at øve. Det var det eneste orkester, der tilbød at komme tidlig på eftermiddagen og stille op og lave lydprøve uden merbetaling, selvom de først “gik på” kl 21 om aftenen. Desuden var prisen for deres fremragende optræden, der satte gang i dans og sang hos alle gæster ekstrem fair. Vi og gæsterne var så betaget af deres gode optræden, at deres navn gik fra mund til mund, og jeg tror vi næsten tømte deres beholdning af visitkort. Kan absolut anbefales, hvis man ønsker at sammensætte en fest til sit eget behov med stemning, musikart og glade mennesker

Jeanette.

divider1

Torsdag den 01.09 2016 – Odsherred Bibliotek og Kulturhuse, Danseaften
Punktlige og imødekomne. Kom i god tid og gjorde sig klar uden de store armbevægelser. De ved hvad de gør. Musikken er varieret og fremført på en super fin måde. Linda har en dejlig varm og rund stemme, ikke noget skrigeballon her. De var gode til at tilpasse repertoiret til vores publikum, som vi ikke kendte på forhånd (en åben dansefest). De udstråler glæde og lyst til at spille og vores publikum fortalte os efter koncerten at der foregik så meget på scenen selvom de kun er to på scenen. De har en fin kontakt til publikum. Jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen og jeg giver dem varme anbefalinger med på vejen.

Lisbet Obel.

divider1

Onsdag den 27.08 2016 – Sommerfest
Vi holdt årets sommerfest i vores bolig forening og temaet var dansk og vores lille orkester per og Linda havde fundet gode danske sange og de var et virkelig hit alle KU li dem unge som ældre.

Kenneth Nielsen.

divider1

Onsdag den 29.05 2016 – Roskildehjemmets Loppemarked
Hej Tak for en hyggelig eftermiddag. I spiller noget dejligt musik
Hilsen Bodil og Bent  

divider1

Onsdag den 11.05 2016 – Rødovre dagplejedag
I anledning af Rødovre dagplejes 50 års jubilæum og vores årlige dagplejedag, havde vi via 123festmusik, været så heldige at få anbefalet “Vores lille orkester” til at spille og synge for børnene. Dette blev vi bestemt ikke skuffet over, de formåede at fastholde børnenes opmærksomhed samtidig med de skabte en dejlig stemning, som gjorde at børnene spontant rejste sig og dansede til alle de kendte børnesange som Linda formåede at synge på en både glad, smuk og stemningsfyldt måde. Desuden kom de til tiden og var klar til at spille på det aftalte tidspunkt. Vi vil til hver en tid anbefale Vores lille orkester til festlige arrangementer.

Rødovre dagpleje
Dagplejekontoret.

divider1

Lørdag den 28.11 2015 – Julefrokost
Vi kan varmt anbefale disse to dejlige mennesker, Linda & Per. Vil holdt julefrokost på vores bodega og havde taget kontakt til dem. De var så venlige og komme ned til os før vi havde julefrokost og se på lokalerne. Det blev til en hel fest den dag. Til vores julefrokost fik de både den ældre generation og det unge publikum med. Alle vores gæster syntes godt om dem, og vil gerne have dem tilbage. Så det er ikke sidste gang vi har brugt Linda & Per. De kan bare det der, med at sætte en fest igang. God musik, gode stemmer og en dejlig klang og dækket en super bred musikgenrer.

Mvh – Jean & Michael

divider1

Lørdag den 03.10.2015 Waves/Hundige Storcenter – Lyserød Lørdag
Kære VORES LILLE ORKESTER.
Tusind tak for at I stillede op i Waves og spillede fantastisk musik til Lyserød Lørdag. Jeres repertoire spænder bredt, og folk kom hurtigt i feststemning. I kan da sætte gang i hver en fest 🙂

Vi glæder os til at høre jer igen.
Tom & Lotte
DJ på Rødovre kanalen.

divider1

Lørdag den 19.09.15 – 70 års fødselsdag
Da vi i september havde fødselsdag, blev
festen holdt i haven, hvor vi havde opstillet telt.
Vi havde igen Vores lille orkester til at spille, og det var med lige så stor glæde for både os og vores gæster, som det var for et år siden.
Under festen kom en fra et af de andre huse i bebyggelsen, som havde hørt musikken. Inden han gik igen, havde han lavet aftale med orkesteret om, at de i slutningen af året skal spille til hans fødselsdag.
Bedre reklame kan man vel ikke få.

hilsen og tak fra Vibeke og Ib.

divider1

Lørdag den 13.06.15 – 70 års fødselsdag
Den mest fantastiske underholdning lørdag d. 13 juni i Jersie, Linda har en utrolig dejlig stemme, en fryd for ethvert øre, tak skal I have.
Vores lille orkester kan varmt anbefales.

divider1

Tirsdag den 19.05.15 – Ros
Det er en flot hjemmeside, dejlig musik, megen information, den bliver flottere og flottere.
Hilsen Jørgen

divider1

Fredag den 01.05.2015 – Konfirmation
Vores Lille Orkester sparkede en fest igang til Jeppes konfirmation 🙂
De havde et repertoire, som præcis dækkede vores ønsker. Vi kunne skråle med for fuld musik, og de tog gerne imod ønsker fra publikum!
Fantastisk lille band, med stor volume 🙂
Kan varmt anbefales!
Hilsen Familien Johansen fra Høng

divider1

Lørdag den 18.10.14 – Bryllup
Vores Lille Orkester var en kæmpe succes til vores bryllup. Vi afholdte bryllupsfesten i en bygning med to selskabslokaler, og naboerne blev så interesserede i vores fest, med al den gode musik, at vi endte med at åbne skilledøren mellem lokalerne, og slog festerne sammen. Det var en fantastisk sjov aften, og Vores Lille Orkester fortsatte til den lyse morgen. De kan klart anbefales og får 10 ud af 10 stjerner herfra.

divider1

Lørdag den 26.07.2014 – 70 års fødselsdag
Da vi skulle holde rund fødselsdag, talte vi om, at der også skulle være live musik.
Vi brugte Vores Lille Orkester, som gjorde det fantastisk med god og varieret musik, hvilket vores gæster også syntes. Så vi kan meget varmt anbefale Vores Lille Orkester, de spiller også næste gang vi har brug for musik til festen.
Med venlig hilsen
Vibeke & Ib

divider1

Lørdag den 12.07.2014 – Havnefest
Tak for et par dejlige timer på Mosede havn i lørdags.
Jørgen Nielsen.

divider1

Vores Lille Orkester

LIVE MUSIKKEN TIL JERES NÆSTE FEST